Annemarie Willems Producties

Zingen is voor iedereen! Ook die energie ervaren?


Privé zangles. Locatie: Hofkwartier, Den Haag.

Zing je in een koor of een band en voel je dat je tegen stemgrenzen aanloopt, dan is het waarschijnlijk tijd om zangles te nemen. In de les komen ademhaling, stemtraining en repertoire aan de orde. Het vinden van je echte stem is het uitgangspunt. Eigen repertoire is van harte welkom, maar niet noodzakelijk.

Vanaf 15 maart 2020 zijn de lessen online gegeven. De "live" lessen vinden intussen ook weer thuis plaats met gebruik van een covid-protocol, dat iedere leerling per mail thuis gestuurd krijgt. Ook blijft de mogelijkheid tot online lessen bestaan.

Werkkamer

Ademtraining. Locatie: Hofkwartier, Den Haag.

Mensen die veel moeten spreken, zoals docenten, sporttrainers, mensen die lezingen geven, kunnen veel baat hebben bij ademtraining. Een hese, vermoeide stem is meestal op te lossen met een betere ademhalingstechniek.


Workshops op maat. Locatie: Naar wens.

Naast workshops voor bedrijven en instellingen kun je voor workshops ook denken aan:


Het repertoire is vrij breed : varierend van Zuid-Afrikaanse liederen tot, bijvoorbeeld, een eenvoudig tweestemmig lied van Abba. U kunt kiezen voor ŕ cappella, maar begeleiding door een piano is ook mogelijk. Zie voor meer informatie:  Avontuurlijk Zingen

<Facebook    Twitter    LinkedIn

Vragen of opmerkingen aan webmaster

Copyright © 2006-2021 Annemarie Willems

Laatst gewijzigd: 21-10-2021 11:16:00