Annemarie Willems Producties

Seizoen 2018-2019

Zingen is voor iedereen! Ook die energie ervaren?


OOK IN 2019 !!!

Projectkoren: wekelijks op maandag van 18:30 uur - 20:00 uur. Open inschrijving. Locatie: Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Voor wie deel 1 heeft gemist:

Vervolg project: Franse chansons – Deel 2!! Inschrijving geopend!

Foto Franse Chanson

Vanaf 14 januari starten we in het Koorenhuis in Den Haag met dit vervolg project.

Aansluitend aan de laatste repetitie op 18-3-19 geven we een korte presentatie op het foyerpodium in het Koorenhuis.

Na het succes van het eerste deel, najaar 2018, waarin is gewerkt aan Sous le ciel de Paris, Les feuilles mortes, Tous les garçons et les filles en Non, je ne regrette rien gaan we, op verzoek, verder met deze karakteristieke muziekstijl.

We dompelen ons 9 weken in de prachtige Franse taal met mooie chansons en poëtische teksten.

Op het programma staan, naast het verder verdiepen het genoemde repertoire, o.a. C’est si bon en Hier encore.

Alle arrangementen zijn aangepast aan de mogelijkheden voor de duur van 9 weken repeteren.

Doe je mee…? Op maandag van 18.30 uur tot 20 uur. (De eerste repetitie duurt tot 20.15 uur)

De start datum van het volgende project is 14 april 2019.

Het maximaal aantal deelnemers is 25.

Kosten: € 99,- (incl. 9,0 % BTW) cursus van 9 weken en 1 optreden. Inclusief materialen. Exclusief € 7,50,- voor de begeleiding van onze pianist.

Info en aanmelden: annemariewillems@ziggo.nl. U kunt ook inschrijven middels dit Inschrijfformulier .

Zie ook: Algemene Voorwaarden Projectkoren

Let op: De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar!!


Spring Voices: wekelijks op woensdagavond van 20:00 - 21:30. Open inschrijving, maar enige (koor)zangervaring is gewenst. Locatie: Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

De eerste bijeenkomst van de Spring Voices is op 16 jauari 2019. De laatste bijeenkomst is 10 juli 2019.

Lente Project

Nadat we net seizoen 4 van de Spring Voices hebben afgerond, is er al weer veel belangstelling voor het organiseren van een vijfde seizoen van Spring Voices. Met een breed genre: pop, wereld, een beetje jazz en ruimte voor stevige soulmuziek zingen we richting een zonnige lente en zomer, waarbij aandacht voor stemvorming en koorklank niet zal ontbreken.

We sluiten af met 2 spetterende optredens.

We hebben een beperkt aantal plaatsen, maximaal 25, dus wacht niet te lang met reageren.

De kosten zijn € 265,- (incl. 9,0% BTW) voor een cursus van 22 weken en 2 opredens. Exclusief €20,- voor de begeleiding van onze pianist.

Verdere informatie kan je krijgen door een mailtje te sturen naar: annemariewillems@ziggo.nl. Inschrijven kan middels dit Inschrijfformulier 

Zie ook:   Algemene Voorwaarden Halfjaar Cursus  zijn van toepassing

Ik hoop je te zien bij Spring Voices 5de editie!

Let op: De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar!!Jazzkoor Monday Jazz: wekelijks op maandag van 20:30 uur-22:00 uur. Uitsluitend na auditie. Locatie: Koorenhuis, Prinsegracht 27

Deze cursus is reeds vorig jaar 10 september begonnen en zal eindigen op 1 juli 2019. Instromen is nog steeds mogelijk; uiteraard na overleg.

Een greep uit het repertoire van dit seizoen: You’d be so nice to come home to, Bumble Bee, Skylark, Something”s gotta give, All the things you are, Ja-Da, Nearness of you, Over the moon in love, Killing me softly ..... Het repertoire en de tarieven voor het seizoen 2019-2020 zullen in augustus 2019 bekend worden gemaakt.

Een prettige sfeer is belangrijk in een koor. Binnen die sfeer past het werken aan koorstukken afgestemd op het niveau van de koorleden.

Stemvorming en werken aan een goede koorklank zijn vaste onderdelen van de repetities.

Met maximaal 16 koorleden, schuwen we de uitdaging niet, de grenzen van ons kunnen liggen vaak verder dan we denken.

Kosten (2018): € 420,- (incl. 6,0 % BTW) cursus van 35 weken en 2 optredens. Inclusief materialen [ooievaarspas geldig tot €165,-] Betaling geschiedt in 2 termijnen. Exclusief € 35,- begeleiding Jazz combo. In geval van inschrijving gedurende het cursusjaar wordt het cursusgeld pro rata berekend. Dit kan echter alleen na overleg met Annemarie.

Info en aanmelden: annemariewillems@ziggo.nl. U kunt ook inschrijven middels dit Inschrijfformulier .

Zie ook: Algemene Voorwaarden Jazzkoren

Let op: De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar!!Jazz Koor
Vrouw&Co: bijeenkomst iedere 14 dagen op zondagavond van 19:00 - 22:00. Meerdere optredens per jaar. Locatie: Zoetermeer

Het leven van vrouwen van rond de vijftig…


Vrouw & Co

Beter is het om Vrouw & Co te boeken. Dan krijg je in beeld en geluid een kijkje in de vrolijke, komische, maar ook emotionele belevenissen van dames van zekere leeftijd.

Vrouw & Co is een zanggroep uit Zoetermeer en zij zingt over het leven, a capella, onder professionele leiding van dirigente Annemarie Willems.

Vrouw & Co zingt Nederlandstalig met sterke, herkenbare teksten van Anja Verhaar. Naast luisteren valt er heel wat te zien. Kortom: een gevarieerd programma.

Informatie: www.vrouw-co.nl

Aanmelden: info@vrouw-co.nl


Privé zangles. Locatie: Hofkwartier, Den Haag.

Zing je in een koor of een band en voel je dat je tegen stemgrenzen aanloopt, dan is het waarschijnlijk tijd om zangles te nemen. In de les komen ademhaling, stemtraining en repertoire aan de orde. Het vinden van je echte stem is het uitgangspunt. Eigen repertoire is van harte welkom, maar niet noodzakelijk.


Ademtraining. Locatie: Hofkwartier, Den Haag.

Mensen die veel moeten spreken, zoals docenten, sporttrainers, mensen die lezingen geven, kunnen veel baat hebben bij ademtraining. Een hese, vermoeide stem is meestal op te lossen met een betere ademhalingstechniek.


Workshops op maat. Locatie: Naar wens.

Naast workshops voor bedrijven en instellingen kun je voor workshops ook denken aan:


Het repertoire is vrij breed : varierend van Zuid-Afrikaanse liederen tot, bijvoorbeeld, een eenvoudig tweestemmig lied van Abba. U kunt kiezen voor à cappella, maar begeleiding door een piano is ook mogelijk. Zie voor meer informatie:  Avontuurlijk Zingen

<Facebook    Twitter    LinkedIn

Vragen of opmerkingen aan webmaster

Copyright © 2006-2019 Annemarie Willems

Laatst gewijzigd: 18-03-2019 10:21:00