Avontuurlijk Zingen

Annemarie Willems begeleidt zangworkshops / projecten voor organisaties en bedrijfs evenementen.

Samen op avontuur

Laten we eens even stilstaan bij wat er gebeurt als een groep collega's gezamenlijk een lied instuderen. Zij gaan samen op avontuur. Onvoorbereid. Ervaring is niet nodig.

Tijdens een korte warming-up schudden alle deelnemers de dagelijkse werkstress van zich af. Na enkele ademhalingsoefeningen staat iedereen weer met beide benen op de grond. Als al hummend en zoemend de stemmen losgezongen zijn, beginnen de verschillende stemgroepen aan het instuderen van bijvoorbeeld een eenvoudige canon.

Wat blijkt vervolgens?

Iedereen kan zingen!

Toegegeven, sommige mensen moeten wat schroom overwinnen. Maar wie daar overheen is, merkt dat zingen lucht geeft. Letterlijk.

(Ont-)spannend intermezzo

Annemarie Willems begeleidt zangworkshops en zangprojecten bij organisaties en bedrijven. Dat kan bijvoorbeeld een workshop zijn van 1,5 uur, als een (ont-)spannend intermezzo tijdens een coachingsdag of een seminar.

Het is ook mogelijk een gelegenheidskoor te vormen, waarbij Annemarie met een aantal medewerkers in enkele repetities toewerkt naar een spetterend optreden voor collega's. Grote kans dat die gegrepen worden door het enthousiasme van de zangers. Geen probleem, want Annemarie kan in heel korte tijd een canon instuderen met een publiek van maximaal 500-600 mensen.

Nieuwsgierig?

Durft uw organisatie het avontuur aan? Annemarie Willems komt graag.

Naast workshops voor bedrijven en instellingen kun je voor workshops ook denken aan:

Het repertoire is breed: van Zuid Afrikaanse liedjes tot bijvoorbeeld een eenvoudig tweestemmig lied van Abba. Je kunt kiezen voor ŕ cappella, maar ook pianobegeleiding is mogelijk.

Bel gerust voor informatie of een afspraak, het telefoonnummer is te vinden bij informatie en nieuws.


<Facebook    Twitter    LinkedIn

Vragen of opmerkingen aan webmaster

Copyright © 2006-2021 Annemarie Willems

Laatst gewijzigd: 21-10-2021 11:16:00