Gastenboek Annemarie Willems Producties

View guestbook | Sign guestbook

Comments:
Als student aan de Kunstacademie in Den Haag ging er een wereld voor mij open toen ik stemtraining ging doen bij Annemarie Willems. Het oefenen van mijn stem en de technieken die ik leerde zijn een belangrijk onderdeel geweest van mijn verdere ontwikkeling als mens (in de eerste plaats) en als kunstenaar. Dat de mens altijd op de eerste plaats komt is trouwens ook een gouden les die Annemarie me leerde. Een technisch enorm goede docent die het enthousiasme, het gevoel en de humor net zo belangrijk vindt. Haar zanglessen zijn voor mij dus onvergetelijk, alleen al doordat ik mijn stem (en dus ook mijzelf) op een cruciaal moment zo heb kunnen ontwikkelen. Dankjewel Annemarie!

Added: April 18, 2021
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Voor een andere dan traditionele teamdag gingen mijn collega en ik op zoek en kwamen terecht bij Annemarie, die we allebei al eens jaren eerder waren tegen gekomen en in ons geheugen bewaard. In nog geen uur tijd kreeg
Annemarie het team van 15 mensen, die aanvankelijk veel schroom, ongemak hadden, tot zingen, zelfs zo, dat we de kans om in de akoestische ruimte van de kerk waar we te gast waren aan elkaar lieten horen. Feest om te zingen. Nog niet eens zo lang daarna zochten we ons studiegroep aan de Universiteit Utrecht naar een gezamenlijke afsluiting. Annemarie kwam naar Utrecht, we regelden een piano en we hebben met overgave met en voor elkaar gezongen. Zo enthousiast waren we, dat we het zelfs aandurfden om bij de uitreiking van onze bul olv Annemarie onze familie en vrienden wilden toezingen. Ik zoek al naar een nieuwe aanleiding om met collega's of vrienden onder de inspiratie en enthousiasme van Annemarie te gaan zingen !


Added: December 8, 2016
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Vandaag het eerste optreden voor mij gehad met het koor van Annemarie 'Vrouw & Co' in Leidschenveen. Was dus heel spannend.
De rust van Annemarie, haar muzikale enthousiasme en haar manier van leiding geven, draagt zeker een positief steentje bij aan hetgeen het koor neer heeft gezet. Op naar het grote optreden a.s. zondag in het Kwadrant theater in Zoetermeer!


Added: November 10, 2013
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hoi Annemarie, ik ben nu 5 jaar op les bij je en nog steeds naar mn zin. Zoveel aan t leren en al zoveel geleerd :-) Echt een aanrader voor iedereen!
Zingen is leuk en je leert veel over jezelf en je lichaam. Liefs, Dorien


Added: July 2, 2012
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Ik zing met heel veel plezier elke 14 dagen in een bedrijfskoor olv Annemarie. Wat een professionlaiteit, wat een plezier brengt ze mee. Ik kan het iedereen aanraden.

Added: May 7, 2012
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hoi Annemarie,ik kom in mijn zoektocht per ongeluk op deze website en zie een foto van een halve kring mensen. toen dacht ik, die mensen zouden best goed kennen zingen...... ziet er dus best goed en gezellig uit

Added: January 10, 2011
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Beste Annemarie,
Ik heb gisteravond geluisterd naar de 3 koren die jij dirigeert.
Mijn complimenten voor het resultaat. Geen makkelijke stukken en met aanstekelijk enthousiasme gepresenteerd. Petje af!


Added: June 16, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address

Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts

Stop Guestbook SPAM

<Facebook    Twitter    LinkedIn

Questions or remarks to webmaster

Copyright 2006-2021 Annemarie Willems

Last changed: 21-10-2021 11:17:00